Primul concurs de pescuit sportiv în apă dulce din România, cel staţionar, a fost organizat de A.G.V.P.S. în anul 1958. La concurs au fost invitați să participe pescari sportivi cu experiență din toate regiunile țării, scopul acestuia fiind unul demonstrativ pentru felul în care toate filialele regionale din cadrul A.G.V.P.S. urmau să organizeze concursurile oficiale de pescuit sportiv la nivel național.

Pescuit   |   23 Feb 2021

Rezultatele campionatului privat de pescuit sportiv al A.G.V.P.S. 2018

Descărcați documentul în format PDF.

Pescuit   |   23 Feb 2021

Rezultatele campionatului de pescuit al A.G.V.P.S. 2017

Descărcați documentul în format PDF.

Pescuit   |   19 Feb 2021

Rezultatele campionatului de pescuit al A.G.V.P.S. 2016

Descărcați documentul în format PDF.

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA