În desfășurarea activității, A.G.V.P.S. coordonează activitățile unitare ale asociațiilor afiliate, contând pe implementarea hotărârilor/deciziilor adoptate de organele de conducere. Pentru deplină transparență, înțelegere și susţinere din partea asociațiilor afiliate și a membrilor acestora, A.G.V.P.S. raportează anual Congresului și operativ conducerilor asociațiilor afiliate acțiunile întreprinse și rezultatul lor.

Comunicate de presă   |   11 Jun 2021

F.A.C.E. - Vot favorabil pentru comerțul cu animale sălbatice din partea Parlamentului European

Descărcați documentul în format PDF.

Comunicate de presă   |   04 Jun 2021

Comunicat privind stabilirea cotelor de recoltă pentru speciile migratoare

Descărcați documentul în format PDF.

Comunicate de presă   |   17 May 2021

Comunicat privind titlul articolului „AGVPS: «Ursul Arthur a fost sigur braconat»” publicat în cotidianul Național în data de 12.05.2021

Descărcați documentul în format PDF.

Comunicate de presă   |   06 May 2021

Comunicat privind isteria creată de intervenția prin recoltare „a celui mai mare urs din România”

Descărcați documentul în format PDF.

Comunicate de presă   |   28 Jan 2021

Vânătoarea și pescuitul în online

Descărcați documentul în format PDF.

Comunicate de presă   |   28 Jan 2021

Propunere de modificare și completare a proiectului Ordonanței de urgență a Guvernului pentru completarea unor acte normative cu incidența în protecția animalelor, precum și pentru stabilirea unor măsuri organizatorice.

Descărcați documentul în format PDF.

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA