Competițiile de pescuit sportiv și competițional, tir vânătoresc și chinologie vânătorească, sunt concursuri organizate în mod tradițional doar în cadrul A.G.V.P.S., născute din dorința de întrecere a membrilor acesteia într-o primă etapă, apoi a asociațiilor din structura sa și, ulterior, a asociațiilor afiliate. Aceste competiții specifice vânătorilor și pescarilor sportivi sunt similare expozițiilor de trofee vânătorești, în fond tot competiții între vânătorii posesori de trofee medaliabile, în cadrul unei organizări complet private, fără nici un fel de finanțare din partea statului român.

Pescuit   |   01 Sep 2020

Campionatul de pescuit competițional privat al A.G.V.P.S. - Calendarul competițional 2020

Descărcați documentul în format PDF.

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA