PESCUIT   |   2020-10-08 09:20:17

Felicitări celor implicați!

O acțiune de combatere a braconajului piscicol pe Râul Someș, organizată de A.N.P.A. Satu Mare și Jandarmeria Satu Mare, având sprijinul personalului de teren al A.J.V.P.S. Satu Mare, au reușit identificarea unui cetățean care captura pește folosind mijloace ilegale, respectiv curent electric.
Facem un apel și pe aceasta cale la respectarea prevederilor legale pe linie de pescuit. Elementele certate cu legea nu au ce căuta in rândul pescarilor!
Pozele ne scutesc de alte comentarii…

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA