PESCUIT   |   2023-11-20 04:18:03.048193

Campioni F.I.P.S./C.I.P.S. la FreeStyle Method Feeder!

Dragi iubitori ai pescuitului din România, avem marea bucurie și onoarea de a vă anunța câștigarea titlului suprem de către echipa A.G.V.P.S. din România, la Campionatul de FreeStyle Method Feeder 2023, desfășurat în Spania, lângă Valencia!, organizat de F.I.P.S., organizație unde A.G.V.P.S. este membră cu drepturi depline!

Performanța extraordinară a echipei noastre a culminat cu câștigarea titlului mondial în cadrul F.I.P.S., evidențiind abilitățile lor de excepție și dedicarea față de pescuitul competițional.
România are, în sfârșit, o generație de aur!
Campionii noștri sunt: Andrei Ghioghiu, Boldor Virgil, Lucian Fiat, Dan Szekely George, Molnar Ladislau și căpitanul Vuculescu Bogdan, cu care ne mândrim, au demonstrat nu doar abilități tehnice remarcabile, ci și un spirit de echipă deosebit și reziliență în fața provocărilor.

Felicitări întregii echipe pentru această performanță senzațională! Bravo, domnilor!
Nu în ultimul rând, recunoaștem eforturile și sprijinul echipei din umbră, formate din Radu Lazea, Ciolacu Remus și Keresztesi Levente, care au fost elementele cheie în spatele succesului.
Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au sprijinit efortul băieților noștri, în diverse forme, oameni simpli sau companii private! Această victorie aduce nu doar mândrie țării noastre, ci și subliniază talentul și dedicarea de excepție a comunității noastre de pescari.

Felicitări Echipei A.G.V.P.S. România A!

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA