PESCUIT   |   2023-11-13 06:38:46

Campioni mondiali la Street Fishing!

Ne-am dorit întotdeauna să fim cei mai buni din lume! Câteodată ne mai și iese, dacă ambiția, talentul și experiența se împletesc cu încrederea!
Astfel, echipa A.G.V.P.S. din România devine Campioana Mondială la Street Fishing, în cadrul Campionatului organizat de F.I.P.S.-ed, în Italia, pe Lacul Mantova!

Iată echipa de aur:
Ștefan DINU - CĂPITAN
Edmond Păun - căpitan 2
Adrian Crișu - titular
Bogdan Grosu - titular
Vlad Dumitrescu - titular
Liviu Paraschiv - titular
Vlad Panait - rezervă
Valentin Gîtlan - rezervă
Alex Bucur - runner
Paul Ispas - runner

Felicitări, băieți, sunteți cei mai buni!!!

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA