VÂNĂTOARE   |   2023-05-26 05:51:38

Cote de recoltă pentru cormoranul mare

Pe 23 mai, în plenul Camerei Deputaților, cu 223 de voturi pentru, a fost adoptată Legea pentru modificarea Anexei nr. 1, lit. B, pct. 10 din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006 (Plx 93/2023).
Astfel, după promulgarea acesteia de către Președintele României, se va putea vâna specia cormoranul mare (Phalacrocorax carbo), în baza unei cote de recoltă aprobate anual de către administratorul fondului cinegetic (actualmente M.M.A.P.).

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA