CE FACEM   |   2023-04-25 05:52:28

Expoziție de pictură/grafică realizată de elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”

În data de 20 aprilie 2023, la sediul A.G.V.P.S. din România a avut loc vernisajul expoziției tematice de pictură/grafică a tinerilor artiști de la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București.
Evenimentul reprezintă concretizarea în plan artistic a vizitei de informare efectuate de elevii acestui liceu prestigios la sediul A.G.V.P.S. în data de 28 februarie 2023, acțiune organizată în cadrul programului național „Săptămâna Verde”, propus de Ministerul Educației și sprijinit de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Cele peste 60 de lucrări grafice și de pictură expuse prezintă păsări și mamifere din fauna sălbatică, la care s-au alăturat și reprezentări ale unor rase de câini de vânătoare, toate realizate cu mult talent de elevi din clasele V-XI, evidențiind interesul tinerilor față de biodiversitate și înțelegerea rolului cinegeticii în conservarea componentelor de mediu.
Toți elevii care au realizat și expus lucrări în cadrul acestei expoziții prezentate la sediul A.G.V.P.S. din România vor primi, alături de aprecierile noastre, diplome de participare, semn al recunoașterii dedicației, talentului, efortului și atenției lor privind fauna sălbatică și biodiversitatea. Le mulțumim tuturor și le dorim mult succes!

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA