LA ZI   |   2023-03-15 08:43:47

Justiția a dat dreptate vânătorilor!

Președintele executiv al A.G.V.P.S. din România, dl. Mugurel Drăgănescu, a acordat un interviu, despre problemele la zi cu care ne confruntăm, despre acțiunea respinsă de instanță, acțiune având ca obiect suspendarea O.M. nr. 1571/2022 privind aprobarea cotelor de recoltă pentru sezonul 2022-2023, despre reperele activității noastre și, mai ales, proiectele și speranțele pe care le avem.

Urmăriți interviul președintelui executiv Mugurel Drăgănescu.

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA