LA ZI   |   2021-07-27 12:20:04

Poziția A.G.V.P.S. privind situația creată de urși

Trebuie ajuns la concluzia că viața omului este mai presus decât orice, chiar și decât viața ursului. În contextul evenimentelor din ultimele zile, când în numai două zile doi oameni au fost omorâți și unul mutilat, ne vedem nevoiți să întrebăm:
• Câți oameni trebuie să mai moară sau să fie mutilați, pentru ca „ecologiștii” să înțeleagă că avem o problemă foarte gravă?
• Cine și când se va sesiza pentru a găsii vinovații care au dus la această situație?
• Când și cum vor plăti adevărații vinovați?
Iar adevărații vinovați sunt cei care susțin necesitatea suprapopulării teritoriilor cu urși. Aceștia sunt autorii morali a acestor crime!

Pentru o informare completă accesați comunicatul de presă Poziția A.G.V.P.S. din România privind situația fără precedent, creată de suprapopularea teritoriilor cu urși

Recomandam

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA