LA ZI   |   2021-04-06 17:25:40

Atenție pescari cu cine vă asociați!

Din întâmpinarea și anexele la aceasta, formulată de Ministerul Tineretului și Sportului, în dosarul nr. 3459/3/202, în care A.G.V.P.S. din România are calitatea de intimat pârât, iar F.R.P.S. de reclamant, rezultă foarte clar că domnul Ștefan Popescu nu mai deține calitatea de Președinte al F.R.P.S.
Pentru documentare accesați link-ul.

A.G.V.P.S. din România

Constituie principalul partener de dialog competent la nivel naţional, în probleme de vânătoare și de pescuit recreativ/sportiv, și singura organizație neguvernamentală în profil cinegetic și halieutic recunoscută internațional de Consiliul Internațional al Vânătorii și al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), din anul 1930, de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), din anul 1957, și de Federația Asociațiilor de Vânătoare și Conservare a Faunei Sălbatice din Comunitatea Europeană (F.A.C.E.), din anul 2000. În această dublă calitate, A.G.V.P.S. din România constituie veriga de legătură și susținere a intereselor asociațiilor locale și a membrilor acestora în relațiile cu autoritatea statului și cu organismele internaționale, în profil.

A.G.V.P.S. din România are calitatea de persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil
© A.G.V.P.S. 2021. Toate drepturile rezervate.
GDPR   |   Mentiuni legale   |   by CREA